Bőrápoló termékcsaládunk széles választékát kínálja bőrtisztító és bőrjavító termékeknek, melyek különösen a valódi, természetes bőrből készült tárgyakra lettek kifejlesztve.

Termékeink otthoni és professzionális felhasználásra is alkalmasak, kitűnően használhatóak valódi bőrből készült bútorokon, autóüléseken, kabátokon, cipőkön.

Bőrtisztítás és kondicionálás

Mindenféle természetes bőrből készült anyag megtisztítására alkalmasak.
- Ultra Bőrtisztító : szennyeződések eltávolítása, kondicionál, véd a kiszáradástól, kirepedezéstől
- Bőrvédő Krém : a bőr aromájával táplál, véd a kopástól, elhasználódástól, a nedvességtől és a hőtől


Tinta- és folteltávolító szerek

Folteltávolító készletünk eltávolítja a tollnyomokat a bőrről, legyen az golyós toll, filctoll, szövegkiemelő vagy töltőtoll pecsétje, a festéknyomokat, a körömlakkot, továbbá a bőrre került zsírt és olajat .

 

Bőrfelújítás

- Bőr színező balzsam: visszaadja a színét a megfakult és használt bőrdaraboknak. Ideális bőrkanapékhoz, bőrülésekhez és kopott, karcolt, sérült darabok felújításához.
- Bőrfesték: a vízbázisú bőrfestékekkel kitűnően helyreállítható, vagy akár új színben kivitelezhető a sérült, vagy csupán az időtől megviselt bőrdarab. Különösen jól használható autók bőrülésén, bútorokon, bármilyen bőrből készült termék színe újraépíthető vagy megváltoztatható.  A festék rendkívül tartós, nem kopik,  a bőrtermékekhez a gyári előállítás során is ezeket az összetevőket tartalmazó anyagokat adják hozzá.
-Bőrlakk/Befejező lakk: új fényt ad a bőr bevonatának, lakkozásának ha már az megkopott vagy ragadóssá vált. Használata egyszerű, a bőr külső bevonatának minden problémáját orvosolja.


Bőrjavítás

Bőrjavító termékek: hasadások, égések, lyukak, vágások, karcolások nyomainak eltüntetéséhez, köztük van folyékony bőr, ragasztó, bőrdarab.

Bőraroma

Visszaadja a bőr illatát, műbőrre is alkalmazható, hosszantartó, az új bőr illatának érzetét varázsolja otthonába, munkahelyére.

 

  

A termékek gyártási és származási helye: EU

A termékek emberi bőrre nem használhatóak!